Spiegel van jou®

Spiegel van jou® is een diepte-interview dat je als spiegel gebruikt voor je persoonlijke en professionele groei. Hierin komen onderwerpen als persoonlijke visie, kwaliteiten, drijfveren en activiteiten aan de orde. Op basis van een uitgebreid interviewconsult schrijft Bureau Walkate een samenhangend en soms confronterend verhaal. Spiegel van jou® is bovendien een praktisch instrument dat HR-managers ondersteunt in hun doelen op het gebied van talentontwikkeling en diversiteitsmanagement.

  • dwingt talenten stil te staan bij huidige situatie
  • biedt exclusieve aandacht
  • versterkt band met de organisatie
  • versterkt bewustzijn persoonlijke kwaliteiten
  • structureert eigen levensverhaal
  • startdocument pop- of functioneringsgesprek

Hoe krijg ik inzicht in de drijfveren en kernkwaliteiten van mijn mensen, zonder ze onder druk te zetten. Hoe kan ik op een positieve manier mijn werknemers belonen en aandacht geven? Hoe versterk ik het bewustzijn van mijn eigen drijfveren en kwaliteiten? Ik wil wel eens een keertje onomwonden mijn eigen verhaal vertellen.

Jette van Dam over Bureau Walkate: “Ik realiseerde me dat het eigenlijk nooit voorkomt dat ik mijn hele werkzame leven op die manier op een rijtje zet. En zeker niet hardop uitsprekend tegen iemand. Dat alleen al is erg goed en verhelderend om te doen. Het vervolgens teruglezen via de ogen en oren van Rozemarie maakt het nog helderder.”


Bekijk in de portfolio het volledige verhaal van Jette van Dam, bedrijfsarts bij een arbodienst. Wil je ook een Spiegel van jou®? Neem dan contact op met Bureau Walkate | Schrijft over jou!