Profiel van jou®

Profiel van jou® is een persoonsbeschrijving die je gebruikt om jezelf krachtig te profileren op je eigen website. Het beschrijft jouw kernwaarden, zachtere persoonskenmerken, visie en identiteit. Op basis van een interviewconsult destilleert Bureau Walkate de ingrediënten voor je eigen merkverhaal. Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

  • over mij of about us op eigen website
  • profieldocument van werknemer of kandidaat
  • startdocument voor personal branding
  • profielschets voor op social media zoals LinkedIn
  • pagina voor smoelenboek bedrijf of vereniging

Hoe verkoop ik mezelf krachtig, maar blijf ik wel mezelf? Hoe vertel ik krachtig aan nieuwe klanten wie ik ben en wat ik doe? Hoe zet ik mezelf sterk neer bij opdrachtgevers, maar blijf ik toch bij mezelf?

Micky Hoogendijk over Bureau Walkate: “Rozemarie schakelt snel en is zeer praktisch. Haar opbouwende kritiek zette me tot nadenken en heeft me geïnspireerd. Ze heeft tijdens de brainstorm en het interview het verhaal gevonden wat ik wilde vertellen.”


Bekijk in de portfolio het voorbeeld van Micky Hoogendijk fotografe in Amerika & Laura van Strien van Peax ConsultSimon Korthout eigenaar Korthout Meubelmakerij.

Wil je ook een Profiel van jou®? Neem dan contact op met Bureau Walkate | Schrijft over jou!