Peter van Zijl

Peter van Zijl, eigenaar van Peter van Zijl Coaching, zocht een manier om aan klanten en opdrachtgevers te laten zien wat voor soort coach hij is. Hij kiest voor Interview met jou® Bureau Walkate interviewt hem en maakt een artikel waarin de werkwijze en visie van Peter centraal staat.

Voor de presentatie van mijn eigen bedrijf naar buiten toe heb ik aan veel mogelijkheden gedacht (netwerkbijeenkomsten, social media, advertenties etc.). Een interview was echter nooit bij mij opgekomen. Bureau Walkate biedt deze service en ik heb de proef op de som genomen. Het doel van het interview was een helder verhaal over wie ik ben, wat ik doe, en op welke manier ik dat doe. Het resultaat is precies geworden wat ik voor ogen had.

Peter van Zijl

Wil je ook een Interview met jou®? Neem dan contact op met Bureau Walkate | Schrijft over jou!