Jette van Dam

Jette van Dam is een ambitieuze bedrijfsarts. Ze wil graag weten waar ze nu staat in haar carrière en haar kwaliteiten en unieke identiteit duidelijker op het netvlies krijgen. Zij kiest voor Spiegel van jou®, een open en eerlijk document dat haar bewust maakt van haar eigen kwaliteiten en merkverhaal op basis van een journalistiek interview.

Heel bijzonder om jezelf zo terug te lezen, samengevat en in kernzinnen. Ik realiseerde me dat het eigenlijk nooit voorkomt dat ik mijn hele werkzame leven op die manier op een rijtje zet. En zeker niet hardop uitsprekend tegen iemand. Dat alleen al is erg goed en verhelderend om te doen. Het vervolgens teruglezen via de ogen en oren van Rozemarie Walkate maakt het nog helderder en zet me aan het denken.


Wil je ook een Spiegel van jou®? Neem dan contact op met Bureau Walkate | Schrijft over jou!