CV van jou®

CV van jou® is een profielschets die je als onderscheidend document toevoegt aan je klassieke cv. Het beschrijft jouw persoonlijke identiteit achter de rijtjes personalia, opleidingen en werkervaring. Op basis van een interviewconsult weet Bureau Walkate jouw unieke visie, persoonlijkheid en competenties naar boven te halen en op een kernachtige wijze te formuleren. Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

  • onderscheidende en unieke bijlage bij cv
  • persoonlijke bijlage voor offerte, aanbesteding of pitch
  • kandidaatsprofiel voor recruiters

Hoe onderscheid ik me op de arbeidsmarkt? Hoe kom ik bovenop de stapel bij recruiters zonder op te scheppen? Hoe verkoop ik mezelf krachtig, maar blijf ik wel mezelf? Hoe kan ik mijn kandidaten slim op de markt zetten?

Madelon Eling over Bureau Walkate: “Rozemarie Walkate weet als geen ander mensen en business zo neer te zetten dat je je er direct mee verbonden voelt en het geloofwaardig is.”

Madelon Eling

Bekijk in de portfolio het voorbeeld van Madelon Eling, eigenaar van Non But Me BV
Wil je ook een CV van jou®? Neem dan contact op met Bureau Walkate | Schrijft over jou!